Clubhuis

Het Clubhuis

Om in ons werkveld het publieke debat te bevorderen, schoonheid te creëren, burgerinitiatieven aan te moedigen, buurten te verbinden en nieuwe economieën te ontwikkelen, zijn we verhuisd naar een nieuw Clubhuis in Buiksloterham. Een interessante plek met perspectief, waar het clubgevoel voor ons een belangrijkere rol speelt.

Het Clubhuis is een inspirerende werkplek geworden, waar we samen met clubgenoten Stichting De Buurt, Bureau de Hamvraag, Studio Bess, Upwind Development en Van Rheenen Vastgoed onze passie voor gebiedsontwikkeling delen. We werken nog aan wat details, maar de afgelopen tijd is de ruimte getransformeerd naar een bruisend gebouw, waar we gebruik maken van gezamenlijke workshopruimtes, een co-work café, vergaderruimtes en rustige werkplekken. Een gastvrije plek in Amsterdam-Noord voor creatie, lezingen, debatten, workshops, samen lunchen en borrelen.

Het Clubhuis staat open voor allerhande bijeenkomsten, workshops, debatten, evenementen met een link naar gebiedsontwikkeling.
Wil jij gebruik maken van ons Clubhuis? Neem dan contact op met Clubhuismanager Leonie via leonie@site-ud.nl.

Asterweg 20 F1 | 1031 HN Amsterdam | 020-6231459 

Volg ons
C