Nieuws

- Nikita Kuipers

Livestream Buikslotermeerplein

De eerste Livestream bijeenkomst voor de ontwikkeling van het Buikslotermeerplein te Amsterdam Noord is een feit! Met daarin SITE-presentatoren Oedsen Boersma en Geurt van Randeraat in actie.

1591800356721

Waar we begin maart 2020 met vele betrokkenen uit de omgeving een (fysieke) bijeenkomst hadden over de wensen en ideeën voor het gebied, vond er afgelopen 3 juni een digitale sessie conform 1,5m-samenleving plaats. Hier kregen geïnteresseerden de mogelijkheid via de Livestream mee te denken over de vraagstukken inzake de vernieuwing van het Buikslotermeerplein. De gehele sessie is terug te zien via de link: https://lnkd.in/dz99X8Y

SITE is sinds afgelopen najaar betrokken bij het proces om tot een toekomstperspectief te komen voor het Buikslotermeerplein, middels een visie en ontwikkelstrategie. Een uitdagend vraagstuk waar wij met veel passie aan werken samen met de Gemeente Amsterdam, eigenaren, ondernemers, bewoners en andere betrokkenen in het gebied. We werken toe naar een nieuw en levendig stedelijk centrum met volop ruimte om te wonen, werken, winkelen en uitgaan; een plek om lang te willen verblijven en een echt Hart van Noord.

l