Over ons

Missie

We heten SITE omdat we geloven in de kracht van de PLEK. Door diep in de huid van een gebied en zijn gebruikers te kruipen leggen we de vinger op de zere plek en maken we onvermoede potenties waar. We leggen een bezielde basis onder complexe gebiedsontwikkelingen en zijn in staat die te vertalen naar een strategie waar je wat mee kunt.

Profiel

Waar een wil is, is een weg. Waar vraag is naar perspectief, is SITE. Als gebiedsontwikkelaar werken wij aan complexe stedelijke opgaven met diverse partijen op publiek-, privaat- en maatschappelijk niveau. Wij verbinden ontwerp, financiën, belangen en visie en vertalen die naar aansprekende en haalbare plannen. Wij spannen ons in voor zowel bestaande als geheel nieuwe opgaven, van initiatieffase tot uitwerkingsfase. Wij zijn actief in woningbouw, retail, werklocaties, leisure en interessante combinaties hiervan, wij gaan niets uit de weg.

Wat houdt ons bezig

Elke dag proberen we plekken, mensen en hun verhalen te doorgronden. Uit al hun verschillen en gelijkenissen trekken we onderhuids lessen. Het zet ons aan het denken en vormt onze manier van kijken.

 

Volg ons
O