Team

De kracht van SITE zit in ons team. Uitgesproken personen met verschillende professionele en persoonlijke kwaliteiten. Wat ons verbindt? Een sterke interne drive om samen bijzondere projecten neer te zetten. Nooit groter dan een elftal weten we elkaar blind te vinden, spreken we elkaars taal en delen we dezelfde passie voor het vak.

SITE-TEAM-PIXELS
T
Geurt van Randeraat
G

Geurt van Randeraat

Partner

Geurt is een zeer ervaren gebiedsontwikkelaar, expert in complexe stedelijke projecten. Hij werkte lange tijd voor investeerder Bouwinvest, de laatste jaren als Directeur Projecten. Daarvoor werkte hij voor adviesbureau BVR en projectontwikkelaar Kristal. In de periode 2009-2015 was hij directeur van de wetenschappelijke masteropleiding Master City Developer (MCD) aan deze opleiding is hij nog steeds als docent verbonden. Hij geeft regelmatig lezingen aan universiteiten en op congressen in binnen en buitenland.

Leo Versteijlen
L

Leo Versteijlen

Partner

In zijn loopbaan heeft Leo zich ontwikkeld tot een zeer ervaren opdrachtgever van complexe stedelijke projecten. Zijn sterke conceptuele kracht, zijn creativiteit en zijn passie voor schoonheid, combineert hij met een sterk analytisch vermogen, ervaring als bestuurder en een zakelijk instinct. Hij is opgeleid als architect, maar heeft zijn sporen als ontwikkelaar vooral verdiend bij woningbouwvereniging het Oosten en Bouwfonds. Vanaf 2002 was hij directeur bij Kristal NV, een grote ontwikkelaar voor zes corporaties in de Randstad.

Oedsen_Boersma
O

Oedsen Boersma

Partner

Oedsen is een ervaren concept- en gebiedsontwikkelaar en sinds 2019 partner van SITE. Na circa 15 jaar actief te zijn geweest binnen het winkelvastgoed, onder meer als manager Research & Concepts bij Redevco en Klépierre (toenmalig Corio), is hij vanaf 2015 actief bij SITE. Als economisch-geograaf staat zijn antenne automatisch afgesteld op de mens en zijn omgeving. Oedsen staat garant voor een gezonde dosis inspiratie, innovatie en leiderschap voor het creëren van gastvrije (binnen)steden en allerhande mixed-use gebiedsconcepten.

Wouter Onclin
W

Wouter Onclin

Wouter is expert in het ontwarren van belangen en het binden van partijen rond een gedeelde visie. Hij heeft een achtergrond als planoloog met internationale ervaring en heeft veel expertise van trends in de woningmarkt. 

daan
D

Daan Leenders

Als ontwerper brengt Daan processen en belangen van complexe vraagstukken helder in kaart, om deze vervolgens samen te brengen in innovatieve oplossingen. En met zijn ervaring met GIS en data ondersteunt hij strategische keuzes met onderzoek. ‘Analytisch’ en ‘teamspeler’ zijn termen die gelden voor Daan.

Martine Vledder
M

Martine Vledder

Martine heeft als doel haar creativiteit en conceptueel denken in te zetten om de kwaliteiten van de stad te verzilveren. Geschoold als stedenbouwkundig ontwerper, beweegt ze zich graag in het spanningsveld tussen ruimte, economie en politiek.

Steven Stolk
S

Steven Stolk

Steven wordt gedreven door de wrijving tussen de geplande en geleefde stad. Met zijn associatieve manier van denken en verbeelden legt hij cruciale verbanden waarmee hij stakeholders weet te verbinden aan gezamenlijk perspectief. Als stadsgeograaf en planoloog verweeft hij graag grote maatschappelijke trends en opgaven met het toekomstig dagelijks leven van plekken.

Jonathan
J

Jonathan de Veen

Jonathan heeft een brede passie voor stedelijke ontwikkeling. In zijn werk is hij in staat conceptueel denken vergaand te integreren in strategie en planvorming. Dankzij zijn ervaring als architect schakelt hij moeiteloos tussen verschillende schaalniveaus en is hij in staat vraagstukken integraal te overzien.

nikita
N

Nikita Kuipers

Als stadsgeograaf is Nikita continu op zoek naar kansen voor de stad en met name de nog onontdekte plekken. Haar werkervaring bij zowel publiek als private partijen maakt dat zij de verschillende belangen continu voor ogen heeft. Nikita werkt met een dosis lef en creativiteit. 

mitchel_bw
M

Mitchel Koppers

Mitchel heeft een brede interesse in het doorgronden van het metabolisme van het stadslandschap. Als Planoloog en Industrieel Ecoloog combineert hij hierbij een technisch en menselijk perspectief. Door zijn werkervaring bij zowel publieke als private partijen weet Mitchel goed de verschillende belangen bloot te leggen. De termen ‘Gestructureerd’, ‘Sensitief’ en ‘Teamspeler’ passen goed bij Mitchel.

Jasmijn-SITE-ud-500
J

Jasmijn Ponssen

Jasmijn is na haar afstuderen in stedenbouwkunde aangesloten bij SITE als gebiedsontwikkelaar. In haar studie en stages ontwikkelde ze zich tot een strategische ontwerper met een brede blik. Ze is gedreven om zich in te zetten voor de grote transities die onze steden te wachten staan, en vind het belangrijk om deze lokaal te laten landen. Ze maakt abstracte doelen tastbaar door ontwerp en strategie te verbinden, voor de korte en lange termijn. Haar verbeeldingskracht zet ze in om mensen samen te enthousiasmeren voor een toekomstbeeld.

Maud_DSC01373
M

Maud Ebbers

Binnen het vak gebiedsontwikkeling ligt de interesse van Maud vrij breed. Ze heeft speciaal belangstelling – en voelt zich verantwoordelijk – voor maatschappelijk gerelateerde ruimtelijke opgaven. Het liefste op de schaal van de buurt of wijk, met een uitdagend stuk beleid en complexiteit. Op eigen wijze verkent ze gebieden en gebruikers. Maud kijkt niet weg van lees- en puzzelwerk en schuwt zeker niet om het veld in te duiken, gepassioneerd gesprekken te voeren en, verbonden doorgronden, met oprechte interesse te luisteren.

Leonie_Foto_Cropped
L

Leonie Boot

Bureaumanager

Leonie ontzorgt en regelt als bureaumanager graag alles tot in de puntjes bij SITE.

SITE zoekt talent!

Ben jij die dwarsdenker én teamspeler? Laat ons weten wat je kan en wat je wil. Neem contact met Leonie Boot via 020-6231459, of stuur je motivatie, CV en portfolio naar info@site-ud.nl.

Jobs

Vacature: stagiair(e) gebiedsontwikkelaar

Vacature: stagiair(e) stedenbouwkundig ontwerper

Volg ons