Thuis is meer dan een huis

Ons leven is complexer dan gedacht. Wonen, werken en vermaak zijn geen gescheiden werelden. De stad is privé en publiek tegelijk. Op deze overgangen wordt het pas spannend. Parken, pleinen, cafés, lobby’s en het fun-office vormen het verlengstuk van ons traditionele ‘thuis’. Samen vormen zij een netwerk van places to stay. Alleen, of juist met anderen, wanneer het jou uitkomt. De stad moet aan iedereen een thuis kunnen bieden.

2-Thuis is meer dan een huis-a
  • Project Jonas
  • Locatie Amsterdam
  • Partners Amvest, Orange Architects, Felixx, Floor Ziegler, ABT

Jonas biedt een thuis aan al zijn bewoners en een warm hart voor IJburg. Samen met Amvest en Orange Architects heeft SITE deze prestigieuze tender gewonnen. Jonas biedt een collectieve wereld met onder andere een huiskamer, horeca, werkplekken, een filmhuis, en speelplekken. Jonas is ook een warm thuis voor de bewoners, waar een community manager je welkom heet en je ontzorgt door schoonmaak, klusjes of pakketjes te regelen.  

Jonas2
orange-architects-jonas-30-scaled
a
buik jonas 2
jonas-buik-oyb5ld16t99pzka4cpbf2ig1k1bwttphxmin5bqb9c
a
  • Project World Food Center
  • Locatie Ede
  • Partners WFC Development

Een echt World Food Center is meer dan een in zichzelf gekeerd experience center en 100.00m2 monofunctionele bedrijfsruimte. Een echte business ecology floreert niet in gesloten dozen, maar in verbindingen. Ons voorstel: Het ‘thuis’ van de voedselindustrie stelt interactie tussen bedrijven, consument en samenleving centraal. Dit gedijt het best in een gebied met levendigheid op straat, voedseltuinen, terrassen en showcases van de industrie.  En oh ja, er wordt ook gewoond.

concept ede WFC
ede-world-food_zwarte-hond
e

Impressie Zwarte Hond

z

ONSNederland  

De plint van een gebouw wordt steeds belangrijker in het leven van de moderne stedeling, met horeca, huiskamers, co-working plekken, sportscholen en andere functies die de buurt verrijkenHet bepaalt de beleving van de stad op ooghoogte. Helaas is de plint meestal bekend om zijn reputatie als restruimte en zorgenkind in de business case. Met het bedrijf ONS transformeren we plinten daadwerkelijk van een sluitstuk naar een belangrijk fundament voor een fijne leefomgeving 

o
h