Nieuws

- Jasmijn Ponssen & Pleuni Stigter

Nieuw @ SITE: Jasmijn Ponssen en Pleuni Stigter

SITE verwelkomt twee nieuwe gebiedsontwikkelaars: Jasmijn en Pleuni. Zij stellen zich graag even voor!

Jasmijn Ponssen: “In januari ben ik als stedenbouwkundige afgestudeerd aan de TU Delft en ben sinds maart met veel nieuwsgierigheid begonnen als gebiedsontwikkelaar bij SITE. Ik kijk ernaar uit om mijn ontwikkelende houding, frisse blik en creativiteit in te kunnen zetten in SITE’s projecten. Hoe gaan we grote transities, zoals klimaatadaptatie, concreet aanpakken? Dat is waar ik me maar al te graag in verdiep. Tijdens mij afstuderen ontwierp ik een adaptieve strategie voor post-industriële havengebieden. Abstracte ideeën en concepten weet ik op een inspirerende manier te verbeelden die stakeholders activeren om samen aan duurzame plekken te werken. Grote dromen dus, maar met de voeten op de grond: dat is SITE voor mij.”

Jasmijn-Pleuni-header-SITE-2

Pleuni Stigter (rechts op de foto): “Eind 2021 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Metropolitan Analysis Design and Engineering aan de het AMS Institute, de TU Delft en WUR. Vanuit mijn opleiding heb ik geleerd allerlei verschillende vakgebiedstalen te spreken, van architecturisch tot sociaal maatschappelijk werkiaans. Dankzij deze skillset ken ik goed de route binnen complexe stedelijke opgaven, waaronder de gebiedsontwikkeling van morgen. En zo ben ik als gebiedsontwikkelaar bij SITE terecht gekomen, een plek waar maatschappij, markt en ruimtelijk ontwerp samenkomen. Ik ben benieuwd naar wat voor interessante projecten er hier in het verschiet liggen!”

 

P
N