Team

- SITE

Even voorstellen: onze nieuwe aanwinst Daan

Als recent afgestudeerd masterstudent ‘Urbanism’ aan de TU Delft ben ik mateloos geïnteresseerd in de processen en belangen die komen kijken bij stedelijke ontwikkeling en het uiteen trekken van de complexe opgaven die hiermee gepaard gaan. Om deze vervolgens op een andere manier weer in elkaar te steken en zo tot innovatieve oplossingen te komen. Deze interesse heb ik volop benut in mijn afstudeerscriptie over de ontwikkeling van een nieuw werkgelegenheidscentrum in London via data gedreven locatieonderzoek en een geïntegreerde ontwikkelstrategie.

Daan-HR-1600×1600

Samen worden plannen (nog) beter
Ook buiten de muren van de universiteit ben ik actief geweest met de uitdagingen van de stad. Van de schaal van het gebouw bij Marx & Steketee Architecten, tot grote stedelijke kustonwikkelingen in internationale context bij Royal HaskoningDHV. Hier ben ik me bewust geworden van het belang, de leerzaamheid, maar vooral ook het plezier van het werken in interdisciplinaire teams. Dan kom je tot de beste resultaten!

Bij SITE verder ontwikkelen
Het is o.a. de interdisciplinariteit die mij tot SITE aantrok en ik kijk er dan ook enorm naar uit om met het dit team te leren en samen de uitdagingen van de stad aan te gaan. Ik wil me hier niet alleen ontwikkelen tot een flexibel lid van het team, maar natuurlijk ook mijn unieke persoonlijke bijdrage leveren. Ten eerste wil ik met mijn ervaring van GIS en data, extra onderbouwing geven aan onze strategische keuzes en helpen nieuwe inzichten in het speelveld van de gebiedsontwikkeling te genereren. Daarnaast hoop ik vanuit ontwerpend inzicht ruimtelijke vraagstukken aan te pakken om zo samen aan een betere stad te bouwen!

d